Sander van Hoeve

Senior Consultant

“I love it when a plan comes together” is de quote van Kolonel John “Hannibal” Smith van de A-team, een bekende tv-serie uit Sander zijn jeugd. Sander houdt er ook van als dingen kloppen. Modellen en theorieën gebruikt hij om complexe zaken begrijpelijk te maken. Zo helpt hij zijn klanten in het bieden van overzicht en inzicht. Met een achtergrond in procesverbetering (Lean Six Sigma) is hij gedreven om processen te verbeteren om zo klanten en gebruikers gelukkiger te maken.

In zijn vrije tijd brengt hij veel tijd op de golfbaan door. Hij geniet van het buitenzijn, en zichzelf continu verbeteren. Het leuke aan golf vindt hij dat je volledig verantwoordelijk bent voor elke slag, maar ook rekening moet houden met externe omstandigheden (wind, de baan). Hoe je omgaat met tegenslag en waar je op focust, zijn zeer bepalend voor hoe succesvol je ronde is: laat je je uit het veld slaan door een slechte slag of weet je je weer te concentreren voor de volgende slag.

Top 3 opdrachten

ING

Hoe zorg je innovaties omgezet worden naar services? In een gestructureerde aanpak service designs maken, zodat klanten weten wat ze krijgen, architectuur hergebruik van service componenten kan garanderen, het proces duidelijk is hoe de service gebruikt wordt, de service gemonitord wordt (hoeveel zijn er verkocht, wat was de beschikbaarheid, etc) en tot slot: wie bel ik als de service stuk gaat of hoe kan ik meer bestellen.

ABN AMRO

De PSD2 regeleving vanuit Europa is er op gericht om innovatie binnen de financiële wereld te stimuleren middels API’s. Wat moet je vanuit IT regelen om dit in goede banen te leiden.

ABN AMRO

Het opzetten van een functie binnen IT waar teams middels self-service en automatisering IT diensten af kunnen nemen.