Richella
Bouwheer

Consultant

Richella begrijpt als mid-mid op het voetbalveld als geen ander de kracht van samenwerking. Hard werken voor elkaar én met elkaar om zo als team de overwinning over de streep te trekken. Uiteraard wordt er na iedere wedstrijd even geëvalueerd. Wat ging er goed? Waar kan het de volgende keer beter? Soms kun je verliezen en een geweldige wedstrijd spelen en soms kun je een wedstrijd winnen terwijl je slecht speelt. Door haar open houding en door iedere keer het gesprek aan te durven gaan, verbetert Richella zichzelf nog iedere keer. Zelfs nu ze al 20 jaar voetbalt.

Niet alleen in het veld maar ook in haar werk gaat Richella daadkrachtig en resultaatgericht te werk. Zij geeft altijd de volle 100%, mede hierdoor heeft zij haar master Business Development & Entrepreneurship cum laude afgerond.  Tijdens haar master en haar rol als Student Assistent heeft zij haar analytisch vermogen sterk ontwikkeld en heeft zij geleerd complexe vraagstukken te vertalen naar een begrijpbare taal. Door een frisse, kritische blik en door het stellen van de juiste vragen weet zij tot de essentie te komen. De aanpak van Richella kenmerkt zich door een planmatige werkwijze waarbij zij proactief te werk gaat. Bij onvoorziene omstandigheden of zichtbare obstakels kan zij snel schakelen en zal zij opzoek gaan naar een alternatieve aanpak. Daarnaast is Richella een sociaal persoon. In haar vrije tijd is Richella naast voetbal actief in de lokale gemeente waar zij de rol van secretaris vervult voor een politieke partij.

Top 3 opdrachten

ABN Amro

Binnen een ambitieuze IT-Transformatie bezig om de processen in ‘target state’ in kaart te brengen. Deze opdracht omvat niet alleen het modelleren van de processen in BPMN maar ook het meedenken over het neerzetten van efficiënte processen. Door samen met stakeholders in gesprek te gaan en workshops te organiseren worden de processen duidelijk. Het uiteindelijke proceshuis zal er voor zorgen dat de processen vanaf één plek beheert worden.

Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit

Bij de NVWA wordt er gewerkt volgens het Agile SAFe Framework. Volgens deze methoden worden er features opgesteld waar de teams in een aantal sprints mee aan de slag gaan. Voor dit project is de huidige feature werkwijze onder de loep genomen. Middels het meedraaien/observeren op de werkvloer en door het voeren van verschillende diepte interviews is een adviesplan opgesteld ten behoeve van de verbetering van de huidige werkwijze.  

Belastingdienst

Bij een programma team van de Belastingdienst betrokken geweest bij de implementatie naar de lijn. Door het borgen en bundelen van de kennis en informatie is de transitie versoepeld. Samen met collega’s van Bvolve is er een proof of concept (PoC) ontwikkeld voor een intern dashboard. De wensen en behoeften van de stakeholders zijn naar boven gehaald middels het faciliteren van verschillende workshops en interviews.