Governance & Compliance

Financiële instellingen zijn van oudsher al sterk gereguleerd. De kredietcrisis en recente schandalen rondom het tekort schieten van controle vanuit de banken hebben de roep om meer controle alleen maar sterker gemaakt. Eerst vroeg de regulator: ‘beschrijf hoe jouw processen ingericht zijn en hoe de governance werkt en geef ons een (beknopte) administratie met een x aantal velden’. Dat is veranderd naar: ‘geef ons jouw data en we doen zelf ons onderzoek’. Hoe ga je hier als organisatie mee om?

Vanuit Bvolve helpen we om de data-driven organisatie te worden, die de maatschappij verlangt.  We geloven in inzicht vanuit overzicht. Inzicht is het startpunt van transparantie; het fundament van vertrouwen. Vertrouwen dat je klanten en de maatschappij in je hebben dat je het juiste doet. De kern van Bvolve is gebouwd rondom architectuur, procesmanagement en data. Met deze drie pijlers creëer je overzicht en inzicht, wat het fundament vormt voor bestuur (governance) en opvolging (compliance).

Onze case

Hoe krijg ik controle over enorme stroom SaaS die mijn Business collega’s aanschaffen?

Wij zien bij klanten in de financiële sector een toenemende groei in het gebruikt van Cloudapplicaties. Binnen deze categorie verdient SaaS extra aandacht. Wellicht zul je het zelf herkennen. Stel, je werkt bij een bank en binnen jouw organisatie is er behoefte aan een applicatieoplossing.